...................
Известие
Collapse
No announcement yet.
Календар на клуба??
Collapse
X
-
THIS IS THE END
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19039
Първо специални благодарности на (по хронологичен ред) :
момичетата Аня, Галя и Агата
Van и Цецо от Мездра, както и Мездренско-Врачанската агитка
Botsos, Bouncer и Търтей
Yon, Stenli и шефа му и специално на Дани
MrX и за съдействиетов постобработката
Joro166, Moni и колежката му
също и на Гергана, която ме отмени в неприсъщи за мен дейности и Росен, който ми търпи алфенските брътвежи в 50% от времето
много мерси, момчета и момичета, знам че в жертва паднаха 1 табло със следа от токче на 156, капак на спринт и не знам какво още, дано е нямало повече щети
имаше доста навъртяни километри, по-малко пек и повече студ, на някои им докарах и световъртеж и премръзване, но бяха много самоотвержени
и преди всичко заниманието беше забавно, трудните моменти се забравят лесно и остават приятните спомени
за съжаление календарът няма да е клубен, но нямаше да бъде осъществен без подкрепата на хора от клуба и форума, персонално
благодаря ви отново, на заслужилите ще имаот
превю:
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryИ сега как може да се сдобием с тоз убав календарето така: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19039
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
Comment
-
Като видях снимките на mim в новата тема за снимки собствено производство се сетих за календара. Не е ли време да се помисли по-навреме за нов. Предстои Италфест , ще има материал за снимане...166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеа тази година ще има ли??Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеот мен тази година няма да има, това е положениетоsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
добре де, щом не ти се занимава няма те карам
някой ако е навит да направи снимки 6 или 12 само на коли без мадами и т.н......... да свирка, ше се дигнем ако трябва да ги наредим някъде
може на класическата секта една снимчица да направите яка панорамна и да се направи календар само с една снимкаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
ама като ги говорите не си вярвате
то така стават тия неща с щракване на пръстите
а като говорите и хич не гледате, класическата секта от лятото има панорама, не е редена, ама има
2ри път по тия мъки няма да мина, мераклиите да се чувстват поканени да заемат мястото ми
а ако има мераклии могат да разгледат темата от началото, да видят защо преди не е имало календар и вероятно защо пак няма да има календарАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
Comment
Comment